The Power of Love 2021

Het is de eerste grote bijeenkomst van de hiv-community in Nederland sinds de coronatijd. Wat ontzettend fijn dat we elkaar weer kunnen zien en spreken! 

We hebben dit jaar alles op alles gezet om The Power of Love toegankelijk te maken voor iedereen die leeft met hiv in Nederland: het evenement vindt plaats in het best bereikbare theater van Nederland, het Beatrix Theater in Utrecht. Als je weinig te besteden hebt, kun je zonder gedoe een toegangskaartje kopen voor half geld (€ 8 in plaats van € 16) en ook kun je een bijdrage in de reiskosten krijgen. En er is gratis professionele kinderopvang.

Een heel kleine greep uit het programma: we praten je bij over nieuwe hiv-medicatie, je kunt horen hoe andere mensen met hiv en andere partners er mee omgaan. Je kunt ook onze eregast ontmoeten: Adam Castillejo is de London Patient die is genezen van hiv. Hij zet zich in als ambassadeur van hoop om onderzoeken naar genezing van hiv te stimuleren.

Als je nog niet eerder naar The Power of Love bent geweest, kan het een hele stap zijn om er naartoe te gaan. We kunnen je alleen maar aanmoedigen om die stap te zetten. Je geeft jezelf een cadeau door naar The Power of Love te komen! Veel mensen die zijn geweest vinden het de leukste dag van het jaar om hiv te hebben.

Lees meer en bestel je toegangskaart