Save the Date: The Power of Love 2021

Save the Date: de veertiende editie van The Power of Love, het jaarlijkse evenement ter gelegenheid van Wereld Aids Dag, vindt plaats op zaterdag 27 november 2021 van 11.00 tot 15.00 uur. We zetten alles op alles om The Power of Love voor iedereen uit het hele land zo toegankelijk mogelijk te maken. Daarom vindt The Power of Love dit jaar niet plaats in Carré, maar in Beatrix Theater Utrecht. Meld je nu aan om als eerste bericht te krijgen als de toegangskaarten beschikbaar zijn! Wat doen we allemaal om het evenement zo toegankelijk mogelijk te maken?

Een dag vol informatie en inspiratie voor mensen met hiv in Nederland en hun naasten. Net zoals vorig jaar wordt The Power of Love samengesteld en gepresenteerd door Fred Verdult van Volle Maan en Mark Vermeulen (directeur Aidsfonds). Wat doen we allemaal om het evenement zo toegankelijk mogelijk te maken?

Plusapotheken zijn er trots op dat we founding partner en natuurlijk sponsor van The Power of Love zijn. De organisatoren zijn volop bezig het programma samen te stellen en dat ziet er veelbelovend uit! 

Om alvast de sfeer te proeven: The Power of Love editie 2020 in 9 minuten

Als je via de link je e-mailadres invult, dan krijg je als eerste bericht als de toegangskaarten beschikbaar zijn.

Breng mij als eerste op de hoogte!